ima stav

NE ŽELI DA SE UDAJE ČETVRTI PUT: Kaja Ostojić iskreno o bivšem suprugu, novim ljubavima i planovima za budućnost!

1

Pevačica je sada usresređena na ćerku, karijeru i roditelje

foto: Nebojša Mandić
foto: Nebojša Mandić

Katarina Ostojić Kaja polovinom prošle godine rastala se od Džuniora Džeka nakon osam godina veze, a pet godina braka. Ovo je pevačici, inače, bio treći put da je izgovorila sudbonosno "da", ali četvrti put tvrdi da će se odvažiti na tako neki korak samo ukoliko bude ostala u drugom stanju.

 

Kaja i Džunior Džek rastali su se, kako je tada sama istakla, zato što se ljubav ugasila, što svakako nije olakšalo situaciju.

 

"Teško mi je palo što sam posle osam godina izašla iz te zajednice. Dug je to period života koji provedeš sa nekim i što se odjednom sve nekako promenilo. Ne kažu džabe da je razvod jedan od najvećih stresova", počela je Kaja pa je zatim objasnila u kakvim je odnosima sada sa Džuniorom:

 

"Mi smo se rastali na koliko toliko miran način, pa mi je to smanjilo stres koliko je moglo. Ali svakako nije bilo lako i selidba i sve što ide uz to."

 

Nakon rastanka, Kaja je uplovila u novu vezu sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, dok se Džunior takođe pohvalio novom izabranicom Ivom, koja je isto Srpkinja. Ostojićeva tvrdi da je srećna što je di-džej nastavio dalje.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker