bivša ljubav

NE MOŽE DA PREBOLI MARKA? Luna mu je poslala poruku, ali je dobila neočekivan odgovor?

5

Period nakon raskida uvek teško padne, a ostaje da vidimo kako će se odvijati ova priča

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Luna Đogani pre nekoliko dana navodno je bivšem Marku Miljkoviću poslala dugačku poruku, te mu tako otkrila sve što joj je na duši. Takođe, ona je od njega zatražila da se vide i popričaju, te da ljubavi koja je "pukla" pruže još jednu šansu.

 

Navodno, tada je dobila "hladan tuš" pa završila kod psihoterapeuta kod kog je odlazila dok se oporavljala od veoma turbulentne veze sa Slobom Radanovićem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

 

"Luna ne može nikako da preboli Marka. Stalno misli na njega i na vreme koje su proveli zajedno. Ubeđena je da je on čovek njenog života i da su raskinuli zbog gluposti, pa je rešila da ga vrati po svaku cenu. Zato mu je poslala jednu dugačku poruku kojoj je napisala sve što joј јe na duši. Zamolila ga je da se vide i da joj pruži jos jednu šansu", rekao je dobro obavešten izvor.

 

"Uljudno joj je odgovorio na poruku i čestitao praznike, ali naglasio da ne želi da se pomire. Napisao je da će ona uvek imati posebno mesto u njegovom srcu, ali da je najbolje da se ne viđaju. Pokušao je da je uteši rečima da je ceo život pred njom i da će sigurno naći nekog još boljeg od njega", prepričava izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

 

makonda-tracker