STRAHOVALA ZA SEBE I PORODICU

"NIJE SVESNA DA SE ZAKAČILA ZA VEĆU BUDALU NEGO ŠTO JE ONA": Pevačica SAZNALA identitet osobe koja je PROGANJA

0

Teodora Džehverović progovorila je o neprijatnostima koje trpi već dve godine od osobe koja je uhodi

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Popularna pevačica otvoreno je progovorila o neprijatnostima koje trpi zbog osobe koja je, kako kaže, već gotovo dve godine psihički maltretira.

 

Iako je slučaj pre nekoliko meseci prijavila policiji, pevačica otkriva da je ipak sama saznala ko stoji iza velikog broja profila na društvenim mrežama koji je svakodnevno uznemiravaju, a kako kaže, najviše se uplašila kada je saznala da ta osoba zna gde pevačica živi.

 

- Pošto sam se ja detaljno bavila osobom koja mene psihički urniše već dve godine sigurno, znam ko je osoba. Šokirala sam se kada sam videla njenu sliku. Ne mogu da prebrojim koliko je profila napravila, ali nije samo to problem, obriše se komentar, blokira... Problem je kada shvatite da ta osoba zna gde živite, koji auto vozite, gde se vaša porodica nalazi... To je jezivo, stvarno sam se uplašila. Nije mi policija pomogla da je pronađem, sama sam je pronašla - rekla je Teodora za Mondo i dodala:

 

- Ne mogu da kažem da ću se svetiti toj osobi, ali definitivno nije svesna da se zakačila za možda veću budalu nego što je ona!

 

 

makonda-tracker