ZAŽALILA

ODUVEK JE ŽELELA DA NAPRAVI TU PROMENU, A ONDA SE GORKO POKAJALA: Teodora Džehverović pokazala svoj novi izgled i priznala da ne može da dočeka da se vrati na STARO!

0

Teodora Džehverović svojim atraktivnim izgledom privlači pažnju gde god se pojavi, a sada je rešila da napravi veliku promenu

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Mlada pevačica priznala je da je neke stvari na svom telu promenila estetskim operacijama, ali je takođe otkrila šta, uprkos tome što nije zadovoljna, nikada ne bi promenila operacijom:

 

- Nemam baš zadnjicu. G*zu ne bih menjala, grudi sam želela dugo da uradim - rekla je pevačica, a zatim se osvrnula na najnoviju promenu kojom je nedavno iznenadila javnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) on

Teodora je, naime, nedavno ofarbala svoju prepoznatljivu dugu, plavu kosu i postala brineta. Ipak, kako kaže, ubrzo se i pokajala, iako komentari oduševljenih fanova da liči na svetsku zvezdu Dženifer Lopez ne prestaju da pristižu.

 

- Bukvalno sam došla kod frizera i rekla: "Ako se sutra ne ofarbam, nikad neću." Oduvek sam želela da budem brineta, ali mogu reći da sam se pokajala. Jedva čekam da se vratim, da budem plavuša. Polako se navikavam dok se ne vratim - rekla je Teodora.

 

 

makonda-tracker