progovorila

"KAJEM SE ŠTO GA NISAM PRIJAVILA POLICIJI": Katarinu Živković pretukao dečko, a ona je o tome ćutala sedam godina!

1

Sa ove distance zna kako bi postupila.

 

 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Ljubavni život Katarine Živković svojevremeno je bio i više nego dramatičan. Naime, pevačica je zbog jednog bivšeg prošla kroz pakao, pošto je došlo do fizičkog napada. Ona ne govori mnogo o svom privatnom životu, te joj je ovo oglašavanje svakako palo veoma teško.

 

Pre tri godine je, naime, priznala da je došlo do nasrtaja zbog ljubomore. Od tada, ona beži od ljubomornih i posesivnih.

 

foto: Damir Dervišagić

"Ne volim da pričam o tome, ali reći ću ukratko. Jedan bivši dečko me je pretukao zbog ljubomore. To je bilo pre nekih sedam godina i mnogo se kajem što ga tada nisam prijavila policiji. Mislim da ću se zauvek kajati što sam to samo tako pustila da prođe. Zaboraviti ne mogu. Sada kada razmišljam o tome, ne znam zašto nisam otišla u policiju". ispričala je Staru ona tada, te otkrila šta je naučila iz nemilog iskustva.

 

"Da se razumemo, onoga ko digne ruku na žensko ne možeš nazvati muškarcem. Sada mnogo pažljivije biram i bežim od ljubomornih i posesivnih. Tada sam bila mlađa i takvo ponašanje mi je u početku imponovalo. Danas bih znala šta da preduzmem u takvoj situaciji", zaključila je ona.

 

 

 

makonda-tracker