UŽIVAJU U LJUBAVI

NOVA DEVOJKA SLOBE RADANOVIĆA TRUDNA? Pevač uskoro postaje OTAC, a evo kada planiraju VENČANJE!

2

Slobodan Radanović svojski se potrudio da vezu sa Jelenom Đuričanin sakrije od znatiželjnih pogleda, ali osećanja su ga na kraju ponela pa je javno priznao koliko je zaljubljen.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Sada, njegovoj ljubavnoj sreći nema kraja jer je, kako se navodi, lepa Jelena ostala u drugom stanju.

 

On je, navodno, zato i obelodanio sve, jer će se njena trudnoća vrlo uskoro i jasno primećivati.

 

Jelena se, u međuvremenu, i zvanično razvela od muža s kojim ima dva sina, tako da za nju i pevača više nema prepreka za ljubav.

 

- Sloba je lud za Jelenom, upoznao je i njene sinove i oni su ga lepo prihvatili, a njoj je to bilo najvažnije. Nisu hteli da pričaju o vezi jer je ona bila u zvaničnom braku, čekali su da se razvede da bi obelodanili vezu, međutim, u momentu kad se desio njen razvod od supruga Igora, Jelena je posumnjala da je trudna sa Slobom. Niko ništa još o tome ne priča, ona renovira svoj stan, ne živi još sa Slobom. Ne želi zbog dece da tako brzo započne zajednički život sa pevačem, smatra da treba da ih pripremi na taj korak, a treba da im kaže i da će možda dobiti još jednog brata ili sestru. Sve to zahteva vreme budući da su deca još mala, a Jelena je brižna majka, pa je i logično što hoće sve pažljivo da im objasni - otkriva izvor, pa nastavlja:

 

- Šuška se da će Sloba i ona u martu da se venčaju i tada će valjda i da započnu zajenički život, a ako je verovati nekim njima bliskim osobama, sa venčanjem žure baš zbog Jecine trudnoće. Oni će to da kriju što duže, ali se po njima vidi da se nešto dešava. Sloba je stalno nasmejan, i često ističe da će 2020. godina biti najznačajnija u njegovom životu - kaže izvor.

 

foto: Damir Dervišagić

- Takođe, Jelena je verovatno na samom početku trudnoće, pa i zbog toga ćuti jer neće da baksuzra. Oni su zali čim su se smuvali da žele da imaju zajedničko dete, a pošto je ona od Slobe starija šest godina, nema potrebe da bilo šta čekaju! - završava izvor.

 

Sloba je, kako se dalje navodi, potvrdio da će se oženiti Jelenom, ali o tome da će postati tata još uvek ćuti.

 

- Ona bezuslovno voli i zato mi je prirasla srcu. Jelena je upoznala moju porodicu, a i ja sam upoznao njenu decu! Uzeću nekoliko slobodnih dana kada ćemo otići i na odmor. Našao sam osobu koja mi odgovara u svakom pogledu, planiram da se oženim ponovo! I to moguće vrlo brzo! - izjavio je Radanović.

 

 

makonda-tracker