kakva promena!

SMRŠALA JE I VIŠE NEGO ŠTO SMO MISLILI: Adel PRVI PUT otkad je izgubila višak kilograma ponosno pokazala figuru (FOTO)

2

Otkako su mediji javili da se rešila viška kilograma, britanska pevačica nije na Instagramu delila fotografije tela, a u javnosti je često nosila nešto širu odeću. Sve do juče!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Najharizmatičnija buca na svetu od ove godine je veoma vitka! Šarmantna Britanka, koja se nedavno razvela od supruga Sajmona Koncekog, odlučila je posle razvoda da napravi neku promenu u svom životu, a rezultat je fenomenalan.

 

Budući da je celog života Adel bila krupnija, svi su jedva čekali da vide kako pevačica izgleda s nekoliko desetina kilograma manje. Odgovor je očekivan: spektakularno!

 

 

Adel je juče na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelila prazničnu fotografiju, za koju je pozirala s osobom maskiranom u Grinča, čuvenog junaka iz božićnog filma Kako je Grinč ukrao Božić. Pevačica stoji pored njega u haljini koja prati liniju njenog tela, ima puf rukave, dekolte i nešto smeliji šlic.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

 

Oboje smo pokušali da uništimo Božić, ali su nam oboma srca porasla! Hvala ti što si došao na moju žurku i učinila da se ponovo osetimo kao deca, Grinče. Srećan Božić i praznici svima — napisala je Adel.

 

 

makonda-tracker