KAO NEKAD

SINOVI ĆE BITI PRESREĆNI: Emina i Mustafa slave zajedno NOVU GODINU!?

1

Pevačica je svakako istakla posle raskida sa imućnim biznismenom da želi da se posveti karijeri i deci, te i ne čudi što im je ispunila ovu veliku želju.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Emina Jahović i Mustafa Sandal navodno će dočekati 2020. zajedno, što je njihove sinove posebno obradovalo, jer će ponovo kao porodica slaviti u kući u kojoj su svojevremeno živeli kao porodica.

 

Pevačica je svakako istakla posle raskida sa imućnim biznismenom da želi da se posveti karijeri i deci, te i ne čudi što im je ispunila ovu veliku želju. Ona je, kažu, odbila sve praznične tezge kako bi se veselila u krugu porodice, a sa bivšim suprugom svakako je u dobrim odnosima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

 

"Deca su veoma želela da Novu godinu dočekaju s ocem, a pošto se Emina uvek trudila da im u svemu udovolji, tako je bilo i ovoga puta. Rešila je da odbije sve novogodišnje tezge i vreme provede s porodicom. Dečaci su bili presrećni kada su čuli da mama neće nastupati za doček, već da će svi zajedno biti u domu gde su nekada živeli", rekao je izvor pa dodao:

 

"Mustafi je bilo izuzetno drago kada je čuo da će njegova bivša doći na proslavu Nove godine kod njega, pa se potrudio da organizuje najbolji ketering i najskuplja pića, kako bi sve bilo pod konac kada bivša žena stigne u goste", završava izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

 

 

 

makonda-tracker