DOŽIVELA JE ONO ŠTO NIJEDNA ŽENA NE ŽELI

DUGO JE TRPELA NJEGOVU AGRESIJU, A NAKON OVOG INCIDENTA REŠILA JE DA SE RAZVEDE: Naša pevačica preživela je PRAVI PAKAO, a traumatičnog perioda teško se PRISEĆA!

0

Pevačica koju su vinuli hitovi "Merak mi je", "Lažeš me, ljubavi moja" preživela je pravi pakao sa suprugom od kog je rešila da se razvede nakon dve godine braka.

foto: youtube screenshot

Na svoju ćerku je izuzetno ponosna. Jelena, inače, svira u Filharmoniji u Amsterdamu.

 

- Ćerka ganja svetsku karijeru. Živi u Holandiji. Ona je violinistkinja u Kraljevskoj filharmoniji u Amsterdamu. Koncert majstor je. Ima mnogo projekata po svetu i sad u četvrtak ima solistički koncert u Nišu. Posle Nove godine i u Beogradu planira koncert s Filharmonijom. Ima dva sina, ja joj se nađem da joj pomognem oko dece - otkrila je Misićeva.

 

Podsetimo, Radmila je 2015. učestvovala u "Farmi".

 

- Kad su me pozvali u rijaliti, bila sam šokirana. Tada mi nije bilo zanimljivo, a sad bih ušla u 'Zadrugu'. Ušla sam na nagovor prijatelja da bih promovisala novu pesmu. Nemam loše uspomene iz tog projekta. Bilo mi je zanimljivo. Eto, jednom u nekoliko meseci se pojavim u nekoj emisiji, ali ne tražim niti insistiram. Imam svoj mir, dajem individualne časove pevanja osnovcima i srednjoškolcima i to mi je dovoljno - otkrila je ona.

 

Misićeva je objasnila i zašto nije prisutna na muzičkoj sceni.

 

- Obeležila sam devedesete. Pogodile su se dobre pesme i sve mi se poklopilo. Poslednjih godina je teško doći do hita. Ja sam na dve i po godine snimala albume, a sad ništa. Naišao je novi talas u muzici i nisam se snašla - zaključila je ona.

 

Takođe, Radmila je četiri godine živela u Americi, odakle se vratila zbog majčine bolesti.

 

- Majka mi je teško bolesna od 2002. godine. Tada se šlogirala i ja sve vreme brinem o njoj. Teško je kada vam roditelj ima takvu sudbinu, a vi ne možete ništa da uradite da pomognete. I sa muzičke scene sam se najviše povukla zbog majke. Bilo mi je teško da prihvatim da mi je majka teško bolesna. Nekad sebe osuđujem - otvorila je dušu pevačica.


 

 

makonda-tracker