OTVORENO

IZNAJMLJENA GARDEROBA, REKLAMIRANA ŠMINKA: Nataša Ninković bez dlake na jeziku priznaje zašto joj je smešno kada neko u Srbiji kaže da je zvezda

1


Šarmantna glumica pre koliko dana je sve ostavila bez daha na crvenom tepihu pre premijere njenog novog filma Ajvar, ali smatra da su glumci u Srbiji i dalje daleko od Holivuda i njegovog glamura.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Nataša Ninković jedna je od najcenjenijih domaćih glumica, koja od samo početka karijere niže uspeh za uspehom.

 

Međutim, ona nije zavodoljna stanjem u svojoj profesiji jer je svesna da još uvek gluma u Srbiji i gluma u Holivudu teško mogu da se uporede. Kako ona ističe, u našoj zemlji ne postoji tržište da film bude ozbiljan biznis.

 

 

Bila bih nerealna i nesrećna kada bih pravila paralelu s bilo čim što se nalazi u Holivudu. Mi nemamo tržište da bi film bio ozbiljan biznis. Ali ono što me duboko vređa jesu naše plate u pozorištima koje su upola manje od najgorih u regionu. To je razlog što se maltene ne može postaviti mesečni repertoar, jer su ljudi prinuđeni da rade sa strane za goli opstanak — kaže Nataša za Story.

 

foto: Ana Paunković

Ona je istakla da je u takvoj situaciji smešno kada se glumci nazivaju zvezdama.

 

Zato mi je smešno kada neko kaže da je zvezda. Koja zvezda?! Sa iznajmljenom garderobom, reklamiranom šminkom i frizurom i sponzorskim manikirom prošetaju na crvenom tepihu. Instagram mi izgleda kao pokretni bilbord — rekla je glumica.

 

 

makonda-tracker