preživeli su sve

"ZBOG TOGA SMO I DALJE ZAJEDNO": Andreana Čekić se nakon DRAME pomirila sa verenikom, a evo šta sada kaže o njihovom ODNOSU!

3

Andreana Čekić prošla je dramu u vezi sa Markom Miloševićem, a sada je, kako kaže, ispunjena u ljubavi.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica kaže da sa svojim verenikom već planira vreme koje će zajedno provesti za praznike.

 

- Ljubav cveta, lepo nam je, sad će praznici, malo ćemo i do Beča, radimo - rekla je pevačica za emisiju "Premijera Vikend specijal - i dodala:

 

- Nema tu problema ako se dvoje vole, mi smo sve preživeli sa puno razgovora i puno ljubavi, otvoreni uvek bili, zbog toga smo i dalje zajedno, srećni.

 

Inače, Andreana Čekić istakla je kako će se iduće godine ponovo udati, nakon što je od pre nekoliko meseci verena za izabranika Marka Miloševića, koji se pre nekoliko nedelja i zvanično razveo od bivše supruge.

 

Podsećamo, Andreana Čekić i Marko Milošević navodno su raskinuli veridbu nakon nimalo naivne svađe koja se nedavno dogodila kada je u jednom noćnom klubu u Americi Marko navodno pljunuo pevačicu i iscepao joj majicu, a sve se odigralo pred članovima Andreaninog benda. Ipak, ubrzo nakon nemilog događaja par se ponovo pojavio u javnosti, negirajući da je do sukoba ikada došlo.

 

 

makonda-tracker