kratko i jasno

ANDREANA ČEKIĆ PROGOVORILA O SKANDALU SA VERENIKOM: Pevačica je ovim povodom imala da poruči SAMO JEDNO!

0

Andreana Čekić došla je kako bi podržala svog kuma Darka Lazića na velikom koncertu, godinu dana posle nesreće koju je doživeo.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

 

- Njemu je na neki način danas rođendan. Želim da kumu čestitam koncert i da svi budemo uz njega. Ja znam da će biti mnogo emotivno i kako treba da bude, onako kako sam očekivala - izjavila je Andreana povodom velikog koncerta svog kuma Darka.

 

Ipak, mnoge je zanimalo da li je pevačica i dalje u vezi sa Markom Miloševićem, sa kojim se posvađala na zajedničkom nastupu.


- Ne dajem izjave u vezi skandala i onoga što se pisalo. O tome ne govorim zaista ništa - rekla je Čekićeva.

 

foto: Instagram

 

Podsećamo, Andreana Čekić i Marko Milošević raskinuli su veridbu nakon nimalo naivne svađe koja se dogodila pre nekoliko dana, kada je u jednom noćnom klubu u Americi Marko navodno pljunuo pevačicu i iscepao joj majicu, a sve se odigralo pred članovima Andreaninog benda.

 

Ipak, pojavile su se priče da su se pevačica i verenik pomirili pošto je doputovala u Beograd posle burne svađe koja se desila u Americi na jednom od nastupa, kada je došlo do raskida, a kako su beogradski mediji preneli, par se nakon svega i pomirio.

 

 

 

makonda-tracker