SVOJA I JAKA

BILA JE ZAVISNA OD ALKOHOLA, A ONDA JE POŽELELA DA SPOJI NAUKU I VERU: Lana Del Rej se proslavila u Holivudu, a iz ovakve porodice potiče! (FOTO)

0

Godine 2010. izdaje prvi studijski album "Lana Del Rej" za nezavisnu izdavačku kuću.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lana Del Rej rođena je u Njujorku, a zbog svojih kontroverznih tekstova i spotova, proslavila se u Holivudu veoma brzo.

 

Lana je ćerka je Roba Granta, milionera i investitora, pa je od malih nogu uživala u luksuzu. Lana je posle srednje škole upisala metafiziku na Fordham univerzitetu u Bronksu, jer je želela da pronađe vezu između vere i nauke, ali ga nije završila jer joj nije išla matematika. Još u mladosti je počela da piše tekstove i pesme koje je izvodila u noćnim klubovima Njujorka.

 

foto: Profimedia

Godine 2010. izdaje prvi studijski album "Lana Del Rej" za nezavisnu izdavačku kuću. Album je nakon kratkog perioda iz nerazjašnjenih razloga povučen iz prodaje, a ona o tome nije javno govorila.

 

Lana Del Rej je za jedan strani magazin izjavila da je bila zavisnik od alkohola, sa 14 godina je prvi put bila na odvikavanju.

 

"Pila sam alkohol kad god sam bila u prilici, često i sama. Tada je sve to delovalo u redu. Već sa 14 godina roditelji su me prvi put poslali na kliniku za odvikavanje", ispričala je pevačica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker