opet sama

"NISAM VIŠE SA SADETINOM": Emina Jahović potvrdila raskid, a priča se da je ovo razlog!

10

Pevačica nema sreće u ljubavi

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Emina Jahović raskinula je sa Sadetinom Saranom, koji ju je navodno mnogo pritiskao.

 

Izvor kaže kako je Emina bila srećna sa Sadetinom, čak ga je upoznala i sa sinovima Jamanom i Javuzom, ali kada je počeo da je pritiska da žive zajedno, to ju je veoma odbilo. Šuškalo se i da je Emina ostavila milionera zbog dotične Dafne Samijeli.

 

"Tačno je, to je gotovo, nisam više sa Sadetinom", rekla je Emina za jedan turski medij, a na pitanje da li je razlog raskida navodna veza Sadetina i Dafne Samijeli, samo je dodala da ne poznaje dotičnu damu i da je razlog raskida to što želi da bude sama neko vreme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

I dok se Jahovićeva posle raskida posvetila karijeri, turski tabloidi prenose kako je Sadetin navodno u teškoj depresiji zbog raskida i da mu je veoma teško palo što ga je Emina ostavila, te da se leči u jednoj privatnoj austrijskoj klinici.

 

"Sadetin najviše vremena provodi pored jezera i na bazenu. Istu kliniku je posetio kada se rastao od supruge", rekao je neimenovani izvor za turske medije.

 

On je na pitanje novinara da li ga je Emina ostavila zbog njegove navodne veze sa Dafne, odgovorio da za damu nije nikad čuo i da ne želi da komentariše raskid s pevačicom.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker