iznenađenje!

LEPA MELINA OSVAJA SVET: Supruga Harisa Džinovića, učesnica jednog od najgledanijih američkih rijalitija!

5

Najnovije vesti o popularnoj modnoj kreatorki sve su iznenadile.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Modna kreatorka i supruga pevača Harisa Džinovića Melina Džinović nedavno se vratila sa Floride gde je učestvovala u tamošnjem popularnom rijaliti šou programu "Sijesta Ki", koji se već treću sezonu prikazuje na MTV-u.

 

Rijalit prati tri atraktivne devojke: Džulijet Porter, Kelsi Oven i Medison Haus i njihove svakodnevne izazove u poslu i privatnom životu, a u trećoj sezoni pojavljuje se i Ešli Hatson, koja je u Americi veoma popularna u modnim krugovima.

 

 

Naša dizajnerka pozvana je da glumi samu sebe, odnosno kreatorku koja za glavne glumice i njihove prijatelje organizuje modnu reviju u njihovoj vili na Floridi.

 

1 / 5 Foto: Dragana Udovičić

 

"Iako ovaj projekat uključuje sve realne segmente mog posla, nisam odmah prelomila i prihvatila ponudu. Daleko od toga da nisam shvatila važnost poziva i koliko je veliki to izazov, ali da budem iskrena, prvi put sam osetila strah da li ću dobro odgovoriti na zadatak, kao i veliku odgovornost jer je u pitanuju produkcija MTV-a. Na kraju me beskrajno srećnom učinilo to što su me svi pohvalili i rekli da sam se odlično snašla", rekla je kreatorka.

 

Iako se svaka epizoda radi po scenariju, Melini je bilo dozvoljeno da sama kreira svoje scene.

 

Epizoda u kojoj se Melina Džinović pojavljuje biće prikazana u junu 2020. godine, a samo snimanje trajalo je dva dana po dvanaest sati.

 

 

makonda-tracker