porodica na okupu

MIRKA UVELIKO PRAVI PLANOVE ZA BUDUĆNOST: Vujadin bi da požuri sa VENČANJEM, ali glumica ima važniji povod za slavlje!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Hani46

07-12-2019 10:53h
Draga moja najbitnije od svega je da se djeca ne radjaju i zive u vanbracnoj zajednici
Tu si trebala biti perfekcionista
A ne na nekim glupostima
Uostalom bit ces stara mlada
Bolje to prije obavi
Slusaj svog momka
Ispuni mu zelju za vjencanjem

anand.597

07-12-2019 11:24h
sezonske pozdrave svim mojim prijateljima, želim podijeliti svoje divno svjedočanstvo o tome kako sam vratio svog muža svog života, želim reći ljudima na svijetu da je na mreži pravi čarobnjak za čaroliju i da je moćan i originalan, Njegovo ime je baba osagiede, Nedavno mi je pomogao da ponovno uspostavim vezu sa svojim mužem koji me izbacio, Kad sam kontaktirao baba osagiede, dao je ljubavnu čaroliju za mene i mog muža koji je rekao da nema nikakve veze sa mnom opet me zvao i počeo me moliti. Svima koji čitaju ovaj članak i treba im bilo kakva pomoć Wiseman može također ponuditi bilo koju vrstu pomoći poput ponovnog uspostavljanja braka i odnosa, izliječenja svih vrsta bolesti, sudske instance, trudnoće, čarolije, sada smo jako zadovoljni sobom. Wiseman ga tjera da shvati koliko se volimo i trebamo jedni druge. Ovaj je muškarac stvaran i dobar. Također vam može pomoći da popravite svoju narušenu vezu. Vratila sam muža! Bilo je to kao čudo! Bez bračnog savjetovanja i u našem ljubavnom životu to radimo jako dobro. Kontaktirajte ovog sjajnog čovjeka ako imate problema s trajnim rješenjem putem e-maila: doctorosagiede75@gmail.com ili WhatsApp na +2349014523836 i viber na +2349014523836

Asi

07-12-2019 13:23h
Sto ova zena lupeta
Bolje da kaze ja sam moderna
Necu nikada ali nikada stati pred maticara
Ovako mi je dobro
Brak je staromodna institucija
Nego sto se nesto pravda
Ispada jadna

Hani46

07-12-2019 13:24h
Nije mi jasno sto ljudi nece da se vjencaju
Pa ne boli
Nije to operacija
Boze moj moze ne moze
Ima razvod

kosmos

07-12-2019 14:49h
Ne pustate normalne komentare koji vam nisu po volji, ili nisu u skladu sa mantrama koje promovisete. A pustili ste bljuvotine (sa sve brojem tel_) jedne nakaze koja reklamira drugu nakazu !? Sramota !
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: