porodica na okupu

MIRKA UVELIKO PRAVI PLANOVE ZA BUDUĆNOST: Vujadin bi da požuri sa VENČANJEM, ali glumica ima važniji povod za slavlje!

5

Poznati par trenutno živi na relaciji Beograd-Kipar i odlično se snalaze

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Mirka Vasiljević ispričala je da je ona ta koja "koči" pitanje svadbe sa Vujadinom, sa kojim ima već troje dece. Naime, ona želi da sve bude "precizno i tačno", pa dok to ne postigne, od venčanja ništa neće ni biti.

 

"Što se tiče udaje, da se Vujadin pita, to bi bilo odmah i sad, ja malo to kočim jer ja sam žensko koje voli da sve bude precizno, sve tačno, tako da sam ja ta, čekaj da vidimo prostor, treba da putujemo, da krstimo najmlađeg sina..." ispričala je ona.

 

foto: Damir Dervišagić

Glumica inače ovih dana živi na relaciji Srbija - Kipar, zbog poslovnog angažmana njenog nezvaničnog supruga. Iako se pisalo da se lepa glumica tamo preselila, ona priznaje da to nije slučaj.

 

"Ne mogu da kažem da sam se preselila, jer čim sam ja svako malo u Beogradu, to nije da se preseliš. Kad sve stvari što imaš uzmeš i preseliš u neki drugi grad, tad si se preselio", bila je iskrena glumica.

Mališani su, kaže, navikli na stalna putovanja.

 

"Otkad znaju za sebe, mi smo na relaciji neko inostranstvo gde Vujadin igra - Srbija. Tako da su oni navikli, a njima je bazna sredina Beograd. Onda se raduju kad idemo tamo gde Vujadin igra, jer smo zajedno, vide nešto novo, nauče neki novi jezik, a opet kad se vratimo u Beograd, vide se sa svojim drugarima ovde i opet budu srećni", zaključila je Mirka.

 

foto: Marina Lopičić

 

makonda-tracker