KAKO VAM IZGLEDA?

POSTALA JE ZAVODNICA I NIKO NE MOŽE DA JOJ ODOLI: Rita Ora je raskinula sa Bekamovim sinom, a sada je u vezi sa ovim poznatim momkom! (FOTO)

1

Rešena je da nađe onog pravog

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Popularna pevačica Rita Ora  prvo je na kratko bila u vezi sa Bruklinom Bekamom, najstarijim sinom Dejvida i Viktorije Bekam, a sada je u vezi sa sinom poznatog glumca Džuda Lav,  Rafertijem Lavom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CelebJar (@jarceleb) on

Pevačica i šest godina mlađi glumac upoznali su se na snimanju filma, gde su i započeli svoju romansu, a na jučerašnjem afterpartiju dodele britanskih modnih nagrada uhvaćeni su kako se drže za ruke, prenosi "TeenStar".

 

Iako su u vezi tek nekoliko nedelja, izvor blizak pevačici tvrdi da su jako ozbiljni u nameri da budu zajedno, te su se predstavili javnosti.

 

"Između njih se već neko vreme nešto dešava, otkako su počeli da rade zajedno. Ljudima je bila neverovatna njihova hemija i tako su počeli tračevi. Privlačnost se pretvorila u vezu. Spremni su da izađu u javnost kao par, zbog toga nisu mogli da se suzdrže od držanja za ruku na žurki. Jako su zaljubljeni." - rekao je izvor za inostrane medije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker