NEPRIJATNE SITUACIJE

DANAS JE PONOSNA MAJKA DVOJE DECE: En Hatavej iskreno o periodu života kada je bila PROBLEMATIČNA, kao poznata koleginica Linzi! (FOTO)

0

Uspomene koje nisu tako prijatne

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prelepa  En Hatavaj  je otkrila da je veoma slična problematičnoj glumici Lindzi Lohan, koja je zbog niza zakonskih problema više puta bila na rehabilitaciji i u zatvoru, ali da je bila dovoljno srećna da prevaziđe svoje greške u privatnosti.

"Lindzi i ja imamo mnogo više sličnosti nego što ljudi misle. Svi smo mi u životu radili pogrešne stvari, samo je stvar u tome što sam ja to radila na koledžu dok niko nije znao ko sam. Dakle, nisam svetac. Traćila sam vreme radeći samodestruktivne stvari." - priča En.

 

foto: Profimedia

Bivši dečko poznate glumice, Rafaelo Folieri uhapšen je 2008. godine a zatim i osuđen za prevaru, a tridesetsedmogodišnja lepotica, koja je od 2012. godine udata za kolegu Adama Šulmana, kaže da ju je to iskustvo naučilo da zadrži smisao za humor u borbi sa nedaćama.

"Trudim se da život držim u privatnosti, posebno nakon toga što mi se dogodilo. Kao što sam rekla, moram da zadržim smisao za humor ."- izjavila je glumica za Sun.

 

"On je najvažniji. Bila sam u nizu neprijatnih situacija tokom života, humor mi je samo pomogao."

 

foto: Profimedia

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker