Marijana Čvrljak pobednica Velikog Brata

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 23

VOLIMO NEMESA

29-06-2011 21:34h
BRAVO NEMESE I BOJANA! DRAGO NAM JE DA STE SJ....LI OVU JEFTINU FUFU MARIJANU!
UZ VAS SMO!

Makedonija i Crna Gora

04-07-2011 14:47h
Nemese, najbolji si! Djevojku svojih snova ces naci u Srbiji! Hrvatice su glupe i jeftine! Hrvatska je nazalost puna muskih/zenskih debila i glupaka! Ko podrzava Marijanu isti je kao ona. Bas ste fuj debili!

maja

27-06-2011 01:04h
Neka je. I zasluzila je da joj se nesto lijepo desi posle svega..

Nikola

27-06-2011 01:09h
Cestitam Marijana na pobedi !!!

A sto se tice Nemesa , sta reci sem da je jedan veliki JAZAVAC, mamin i tatin sin.Sve je to mogao da uradi na jedan smekerski nacin licno samo sa njom a ovako je ispao kako sam vec rekao jedan veliki JAZAVAC.

Fliggy

27-06-2011 11:24h
Skidam kapu Marijaninom ocu. Svaka cast. Gospoda su i on i Marijanin muz. Svi ostali su dno dna ljudske duse. Nemes....on se cak nije ponio ni kao covek....

Mila

27-06-2011 12:55h
BRAVO Marijana, emotivna i neshvacena. Svaka cast na sada mogu da kazem apsolutno zasluzenoj pobedi, ignorisi ruzne, ljubomorne, lazno-moralne, iskompleksirane primitivce, i voli samo svoje dete najvise na svetu. SVI ostali ucesnici dno-dna, lukavi, dvolicni, licemerni, ma znate kako se kaze "Ko o cemu k**** o postenju", to je to, kraj price.

Lilly of the West

27-06-2011 10:47h
Marijana je napravila nered u svom zivotu,al sad sta je tu je. Nazad se ne moze. Nemes je u svemu tome sudelovao i na kraju se ponio kao najveci bednik BB showa. Bojana je zavidna i licemerna malogradjanka. Najveci covek je bi Brandon. Najveca junacina i postenjacina Dusko. Kapu skidam Marijaninom ocu. Iz pripizdine, prepun griznje savesti i tuge, osudjivan i izlozen lincu primitivne sredine dosao je po svoje dete udignute glave i s ljubavlju. Tome vicem BRAVO i pljescem.

RADA

27-06-2011 10:54h
ŠTA JE NEMEŠ KRIV KAKVE SU TO NARODE BUDALAŠTINE...ZAR MU TREBA TAKVA ŽENA ...A POBJEDA JE NAMJEŠTENA TU NEMA DILEME....SRAMOTA ...ZAR TAKVI PRIMJERI DA SE NAGRAĐUJU ...NAVEDITE SAMO NEŠTO POZITIVNO ZA POBJEDU.......

leona leonić

27-06-2011 06:00h
Sad su konačno pale sve maske! Nemeš je potvrdio da je šonjo . Ostali stanari kukavice i zavidni. Da su oni pobijedili - nema veze što je namješteno. Duško je najveći gubitnik, ali i najveći čovjek. A ja sam najveća budala _ glasala za Horvata.

laura

27-06-2011 10:46h
NEMES JE PRAVI PRIMJER "LOVERBOY'h..h...;-)))), A IZGUBIO JE U SOPSTVENOJ IGRI..KOJI PREVARANT !!!!!!!!!!!!

stefanija

27-06-2011 08:16h
Lep primer mladima. Sto si vise bez morala, vise se novca vrti oko tebe. Jednostavno je GROZNO sto mladi ne znaju sta znaci rec INTIMA. Nisam gledala, i necu gledati VB, upucena sam zato sto ima naslova po novinama, ali...mislim da nije u redu. A i ovaj narod, zar stvarno salje glasove i trosi novac na to? Ne razumem.

Srecko

27-06-2011 08:47h
Ej Nemesu, sramota me sto sam Srbin radi tebe. Koji papak si ispao. Papak i slabic. Zena radi tebe sve reskirala. Alal ti vera ......puj

Alma

27-06-2011 10:11h
Nemes se ponio kao slabic. On zapravo i nije nikakav muskarac nego mamina maza, povodljiv, lakomislen, labilan, nelojalan i nemoralan. Kad si vec uprskao s tom devojkom, budi musko i daj joj podrsku.

IVA

27-06-2011 14:14h
Idu mama i Nemeš u šetnju,nailazi curica sa dugom plavom kosom mali Nemeš počne plakati, uhvati se za mamu i viče:mama mama brani me ja se bojim.Mama zastane uzmne svog nemešića u naručje i kaže:neboj se sine,neda tebe mama ovoj curici imam ja za tebe nešto između dečka i curice a zove se Bojana.Nemeš otvori okice uze mamu za ruku i hrabro krenu dalje.

Ivona

27-06-2011 16:58h
Izglada da je Nemes mnoge razocarao kao i mene. Nije trebalo da onako sinoc postupi prema Marijani, ali njegovi ''prijatelji'' su ucinili sta su htjeli, razdvojili ih. Dopala mi se ta njihova ljubavna prica, ljubav na prvi pogled, itd. Romanticno... Vjerujem da je bilo obostrano.... Ali Nemes je mogao sa njom da raspravi probleme u cetiri oka, a ne da je onako ispali pred svima. Uzasno me razocarao, a bio mi je favorit. Ponasao se kao pravi gad sinoc! Marijani cestitam od srca, zasluzila je pobjedu i mnogo mi je drago sto je bas ona uzela novac. Svaka cast Marijana!
Sad joj preostaje da zaboravi gada Nemesa i krene dalje.... u potrazi za novom srecom.

zlaja

27-06-2011 19:18h
Samo ću ti reći Bravoooooo Marijana svaka ti čast a za Nemeša moram reći da je ispao šupčina što bi reklči mi Crnogorci svaka čast Srbijo ako ste svi kao Nemeš obrukao vas je neka ga je sram no on nema obraqza pa nezna šta je to on ga i nema a tebi Marijana svaka ti čast uzela si nagradu pa pazi đe ćeš sa paramaq nemoj biti naivna kao sa tim nečovekom od Nemeša još jednom srećno M A R I J A N A .

tanja

27-06-2011 21:12h
E NEMES, BICE TI MARE TIHA PATNJA CELI ZIVOT...

Zlatko-Croatia

03-07-2011 16:19h
Nemes, nemoj da zalis za Marijanu jer te nije vrijedna. Bolji si od te droljave-krave milijun puta u svakom smislu i mozes naci bolje cure. Idiotska Hrvatska je puna Marijana i ostalih debila. Svaka cast za odluku! Podrzavamo te! Pozz iz Hrvatske!

Aneta

03-07-2011 16:22h
Svi vi koji ste rekli da nemese d ap izdi za Marijanu ste tolike budale, da nema kaj. Marijana ce da pizdi za njim jer je Nemes faca a Marijana debilska tuka koja siri noge. Pozzz za Nemesa iz Hrvatske!

anette

27-06-2011 11:44h
Neka je, drago mi je bas zbog nje. A Nemes...jak karakter veoma, kad se do juce kleo u nju, a sad je pljuje. Mamin sin i mekusac. Brendonu je govorio kako je ovo kako je ono, vredjao ga i prozivao da je gej, a sad se vidi ko je prava muskarcina i ljudina tu ispao. Bravo Brendone, glasala sam za tebe, obozavala te, a sad nemam reci koliko ti se divim. Sem toga, sam je sinoc rekao nesto veoma pametno: "Mogu da te vole, mogu da te mrze, ali ne mogu da te ignorisu." A da...o ostatku ukucana ne zelim ni da govorim, samo neka to svima njima ide na cast!

anette

27-06-2011 11:45h
Neka je, drago mi je bas zbog nje. A Nemes...jak karakter veoma, kad se do juce kleo u nju, a sad je pljuje. Mamin sin i mekusac. Brendonu je govorio kako je ovo kako je ono, vredjao ga i prozivao da je gej, a sad se vidi ko je prava muskarcina i ljudina tu ispao. Bravo Brendone, glasala sam za tebe, obozavala te, a sad nemam reci koliko ti se divim. Sem toga, sam je sinoc rekao nesto veoma pametno: "Mogu da te vole, mogu da te mrze, ali ne mogu da te ignorisu." A da...o ostatku ukucana ne zelim ni da govorim, samo neka to svima njima ide na cast!

Viki

27-06-2011 11:53h
Sta je Nemes kriv RADO? Pa nije on kriv nego je jadan. Da je musko poneo bi se drukcije, a ne ko ljubomorni, zavidni, zbunjeni, licemjerni bednik. Ako si vec petljao s udanom zenom budi musko, budi gazda, izadji iz toga ko covek, a ne s podvucenim repom. Mamin slinavac. Nek mu kevu bude sram sto odgaja takvog slabica. Marijana je takva kakva je. On ju je izabrao. Nije morao.

NEMES I BOJANA ARE THE BEST

08-07-2011 17:10h
ZAMOLILI BIH SVE JADNICE KOJE SE TJESE DA CE SE NEMES VRATIT MARIJANI ILI DA CE BITI ONA KOJA NI NASTA NE LICI-NJEGOVA TIHA PATNJA. PA DALI SE VI CUJETE, ZABOGA? O CEMU PRICATE, BUDALE JEDNE?! KAKVA MARIJANA? NEMES JE PRAVI TIPCINA: ZGODAN, OBRAZOVAN, KULTURAN, ISKREN, TALENTOVAN. MARIJANA JE JEDNO VELIKO NISTA!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: