Marijana Čvrljak pobednica Velikog Brata

23
Posle sedamnaest nedelja u prvom regionalnom rijaliti šou Veliki Brat trijumfovala je Šibenčanka i najkontroverznija takmičarka Marijana Čvrljak

Dvadesetsedmogodišnja Marijana bila je šokirana nakon što je voditeljka Marijana Mićić saopštila da je upravo ona pobednica prvog regionalnog Velikog Brata. Ali upravo njena strasna romansa sa mladim operskim pevačem iz Požarevca Nikolom Nemeševićem Nemešom, uprkos tome što je u braku sa Ivanom Čvrljkom sa kojim ima ćerku Korinu, obeležila je ovogodišnju sezonu popularnog takmičenja. Međutim, do iznenadnog preokreta u njihovoj vezi došlo je u toku večeračnjeg živog prenosa. Nemeš je tada otkrio da se po izlasku dosta informisao i da mu je drago što mu prijatelji ništa nisu zamerili, i ironično prokomentarisao da je Marijana sigurni pobednik.

- Dva su razloga što sam došao večeras. Prvi je da se vidim sa svima koji su ispali, među kojima su i ljude o koje sam se najviše ogrešio a to su Bojana i Džordž koji su pokušavali da mi ukažu na neke stvari a ja nisam hteo da ih prihvatim. Drugi razlog je da pružim podršku Marijani koja je glavna zvezda i najveća glumica ovog serijala. Ja sam imao devetku iz glume, ali ona glumi za ocenu 15. Nikome unutra nisam uneo više zla nego sebi. Ja sam naš odnos video kao romantičnu dramu a na kraju je ispala komedija zabune - rekao je Nemeš a Marijana je zaplakala kada je to čula i ostatak finala provela je tužna i utučena, brišući suze.

Uprkos tome što su mediji proteklih meseci pisali da joj je porodica u Šibeniku okrenula leđa zbog njenog ponašanja, u publici se pojavio njen otac Ivo koji joj je rekao da ima njihovu podršku, što je veoma ganulo, a njegov topli zagrljaj je i sačekao po izlasku iz kuće.

Iako je publika u Košutnjaku glasno negodovala nakon proglašenja pobednika, glasovi pet zemalja iz regiona su izgleda bili presudni, tako da je Marijana iz takmičenja izašla bogatija za 104. 700 evra. Zanimljivo je da joj na pobedi nije čestitala većina stanara, a njen dojučerašnji ljubavnik Nemeš je sve vreme stajao sa strane, dok je ona sa suzama u očima držala nagradu i pozirala fotografima. Marijana Čvrljak je prva žena koja je pobedila u rijaliti šou Veliki Brat.

 

Jelena Kulović

makonda-tracker