iskrena

"SVIMA BIH POŽELELA RAZVOD KAKAV SMO IMALI DANILO I JA": Nataša Bekvalac nakon 8 godina otvorila dušu o Dači Ikodinoviću

4

Njih dvoje vezuje ćerka Hana, a zarad njene dobrobiti sve funkcioniše baš kako se može poželeti.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Nataša Bekvalac već 8 godina nije sa Danilom Ikodinovićem, ali ono što će ih uvek vezivati jeste ćerka Hana. Ona ističe da je Danilo odličan otac Hani, a kada je njihova ćerka u pitanju, funkcionišu više nego odlično.

 

foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić

Naš odnos po pitanju Hane funkcioniše besprekorno. Ono što nije valjalo u našem odnosu mi smo odstranili razvodom. Mogu da kažem da je Danilo savršen otac! Ako može razvod da se poželi, ja bih svima poželela razvod kakav smo imali Danilo i ja i odnos koji je usledio nakon toga... Ne odmah, naravno, jer postoji period kada je, normalno, sve sveže, kada su emocije još uzavrele, ali kada je dvoje ljudi normalno mislim da postoji jedan interes, a to je zajedničko dete. To je ono što svakog roditelja treba da tera da svoje emocije stave po strani - ti ne postojiš u ovom slučaju, a ono što je interes tvog deteta je jedino što je važno. Kada se stvari postave tako, onda funkcioniše sve besprekorno.

 

makonda-tracker