iskreno

"PRODALA SAM STAN I — NIŠTA": Natalija Trik FX otvorila dušu o ŽRTVAMA koje je morala da načini

0

Morala je mnogo da ulaže, trudi se i muči kako bi opstala na svom putu.

foto: Printscreen zadruga
foto: Printscreen zadruga

Natalija Ibraimov proslavila se kao pevačica grupe Trik FX, koja je bila izuzetno popularna. Kako se Natalija zajedno sa suprugom Sanijem sada takmiči u rijalitiju Zadruga 3, ona je otkrila svojim cimerima šta je sve morala da žrtvuje zarad karijere i kako je njihov put izgledao.

 

- Do 2004. mi smo radili, nismo stajali. Radili smo tri godine bez prestanka, a onda kreću da se slušaju narodnjaci. Ti si na terenu, vidiš šta se dešava i želiš da se uklopiš. Međutim, tebe su ljudi zapamtili onakog kakav si se prvog dana predstavio. Eto, ja sam prodala stan, uložila, htela i ništa. Sve do 2009. godine ja sam radila, ali nije to bilo to, sve dok se nisam jedan dan iznervirala.

 

Otišla sam u jedan klub u Bosni, nisu reagovali ni na jednu pesmu, ni na jedan hit. Kreće neka glupa pesma, svi padaju u trans. Shvatila sam da moram da pevam glupe pesme da bih bila popularna. Izrevoltirana, došla sam kod Marka Kona, nakon toliko uspešnih albuma i tražila mu da mi napravi pesmu "Do jaja". Posle toga sam se odvalila od posla - govorila je Natalija.

 

 

makonda-tracker