transformacija

Sin Natalije i Sanija Trik FX je NAJBOLJI frajer među decom poznatih: Bio je buckasti momak, a sad izgleda SAVRŠENO (FOTO)

1

Danas izgleda fenomenalno, ali je i jako skroman.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Dejan Ibraimov je od one dece poznatih roditelja koji ne vole da se eksponiraju u javnosti, ali na društvenim mrežama privlači veliku pažnju zbog svog fizičkog izgleda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D Ξ Λ N VV I L L P O VV E R (@willpower159) on

 

Sin Natalije i Sanija Trik FX godinama je kuburio sa kilogramima, a onda je pre nekoliko godina rešio da se maksimalno posveti svom izgledu i uspeo je da se potpuno transformiše.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D Ξ Λ N VV I L L P O VV E R (@willpower159) on

 

Nekada je bio bucko, a danas je savršeno građen momak, kojem se mnogi dive. Uzor je velikom broju onih koji žele da smršaju i dovedu telo u top formu, zbog čega putem društvenih mreža pokazuje na koji način to mogu i da postignu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D Ξ Λ N VV I L L P O VV E R (@willpower159) on

 

Dejan danas živi i radi u Dubaiju, a mediji su nedavno pisali i da bi trebalo da uđe u "Zadrugu 2", ali njegova majka Natalija je to demantovala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by natalija trik fx (@natalija_trik_fx) on

 

- Bilo je pregovora da Dejan uđe u "Zadrugu", ali ja nisam za to. On je velika dobrica, njega bi tamo "pojeli" - izjavila je ona nedavno za jedan tabloid.

 

Iako su mu roditelji poznate ličnosti, Dejan je vaspitan da se bori za sebe i sam zarađuje, te se nije libio u jednom momentu da radi i kao šanker u jednom kafiću u srpskoj prestonici.

 

 

makonda-tracker