kraj ljubavi

HTEO JE DA SE OŽENI NJOME, ALI... Prelepa Ruskinja ostavila Džonija Depa samo ZBOG OVE STVARI

0

Krajem aprila krenula su šuškanja kako je holivudski glumac Džoni Dep ponovo zaljubljen, i to u mladu go-go plesačicu Polinu Glen iz Rusije.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nju je Džoni upoznao na jednoj zabavi 2018. godine, a početkom 2019. godine par je viđen u provodu u Beogradu. Navodno se plesačica i koreografkinja, koja je u srednjim dvadesetim godinama, tada uselila i u njegovu vilu na Sanset bulevaru.

 

 

Priče o novom paru išle su toliko daleko da se šuškalo kako je Dep hteo da se ženi njome, ali onda se desio preokret. Polina je, navodno, odšetala iz njegovog života zbog prevelikog medijskog pritiska.

 

Preciznije, plesačica je prema pisanju Dejli Mejla već skupila svoje stvari iz njihove vile, a bliskim prijateljima u Sankt Peterburgu priznala je kako ju je medijska pompa oko Džonija mnogo uplašila i samo je želela da se skloni od svega toga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POLINA GLEN (@polinaglen) on

 

Podsetimo, glumac je poslednjih godinu dana medijsku pažnju privukao kratkim i divljim brakom s glumicom Amber Herd, a nakon razvoda pljuštale ružne optužbe s obe strane, a posebno s njene. Plavokosa zavodnica tako je tvrdila kako ju je sada već bivši suprug psihički i fizički zlostavljao, posebno kada je bio pijan, a i on je izneo slične optužbe na njen račun.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

Tvrdio je kako ga je samo iskorišćavala zbog slave i novaca, te kako je često bila nasilna prema njemu, a tokom jedne burne svađe ugasila mu je cigaretu na licu. Slučaj je trenutno na sudu, a glumica pokušava da dokaže kako je Dep i ranije bio nasilan, uprkos tome što su njegove bivše partneke Vanesa Paradi i Vinona Rajder javno stale na njegovu stranu.

 

"Džoni ima mnogo problema sa svojom bivšom suprugom, a onda odjednom upoznaje prekrasnu plesačicu koja ništa ne želi od njega i zapravo nije ni znala ko je on na početku. Upoznali su se na privatnoj zabavi na kojoj joj je Džoni ljubazno prišao", u aprilu je otkrio izvor blizak glumcu, a Džoni nikada nije komentarisao svoj odnos s Ruskinjom.

 

 

makonda-tracker