bez dlake na jeziku

MILICA PAVLOVIĆ SVE UVERENIJA DA JE ESTRADA DŽUNGLA: One koje me ne podnose okrenu glavu kad me sretnu

0

S njom svako zna na čemu je!

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Milica Pavlović za kratko vreme postala je jedna od naših najpopularnijih pop pevačica, kojoj zavide na dobrom glasu, ali i besprekornom stasu.

 

Ona je sada otkrila s koliko sujete i ljubomore se susrela kada je počela da se bavi estradom. Istakla je da je imala razne situacije sa koleginicama, a da je povodom izlaska albuma Zauvek doživela ozbiljna spletkarenja.

 

 

Sve sam uverenija da je estrada ozbiljna džungla, ljubomora, sujeta i pokvarenost su na svakom koraku, ali ja se borim kao prava dupla lavica. Trudom radom i odricanjem ostavrujem svoje ciljeve — rekla je ona za Alo i dodala da kad je potrebno i te kako zna da pokaže zube.

 

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

 

Mogu ja da budem kuč*ka i to njaveća, ali ne želim da svoje vreme trošim na druge ljude, već se bavim sobom i gledam da ostvarim ono što ja želim, a te pakosti ostavljam onima koji očigledno ne veruju dovoljno u sebe, pa se trude da umanje tuđ uspeh — rekla je Milica i dodala da je ona lepo vaspitana, a zatim prokomentarisla u kakvim je odnosima sa koleginicama.

 

— One koje me ne podnose okreću glavu kada me sretnu i pričaju mi iza leđa, dok mi se one s kojima sam u dobrim odnosima obraduju, kao i ja njima. Svako sa mnom zna na čemu je — istakla je Milica.

 

 

makonda-tracker