neće da bude podstanar

IZBOR JE PAO NA LUKSUZNO BEOGRADSKO NASELJE: Milica Pavlović pazarila stan za 320.000 EVRA!

5

Prvo je mnogo ulagala u karijeru, a sad je došao red i na nekretninu.

Milica Pavlović
Milica Pavlovićfoto: Nemanja Nikolić

Dugogodišnji, gotovo svakodnevni nastupi, neprospavane noći, višednevna snimanja spotova i brojna ulaganja isplatila su se Milici Pavlović, koja je nakon sedam godina otkako je kročila na scenu, konačno odlučila da se skući i kupi luksuznu nekretninu u kojoj će od sada živeti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

 

Naime, po savetu prijatelja, Milica je kupila stan koji ima 90 kvadrata u naselju u kojem kvadrat košta 3.000 evra. Sav novac koji je uštedela i zaradila od albuma “Zauvek” uložila je u luksuznu nekretninu.

 

Milica je oduvek želela da ima svoj stan, ali je svoje snove želela postepeno da ostvaruje. Ona je karijerista i mnogo je ulagala u karijeru, ali je došlo vreme da razmišlja i o krovu nad glavom. Mnogi su smatrali da je to trebalo i ranije da uradi, ali eto nije se ukazala prilika. Kako je, pre nego što je postala Zvezda Granda živela u blizini Leskovca, ona je u Beogradu godinama unazad iznajmljivala stan i delila ga sa cimerkom. Takvom načinu života sada je došao kraj - kaže izvor i otkriva kako je došlo do toga da se seksi sinjorita odluči baš za ovaj stan.

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker