opet u problemima

LJUBIO JE NAJLEPŠE ŽENE SVETA, VODIO TURBULENTAN ŽIVOT: Poznati pevač uhapšen dok je kupovao drogu!

0

Jedan od najpoznatijih Britanaca nikad nije krio svoje poroke.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britanski pevač Pit Doerti (40), bivši frontmen bendova Libertines i Babyshambles, uhapšen je u Parizu prilikom kupovine kokaina, saopštilo je francusko tužilaštvo ranije danas.

 

Čuveni muzičar uhapšen je minule noći, a francuski mediji tvrde da se sve dogodilo u četvrti Pigal, koja je poznata po barovima koji rade duže nego većina pariskih lokala, a pre hapšenja je kupio dva grama kokaina.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Pit Doerti proslavio se devedesetih godina, a češće je u medijima bio zbog svog privatnog života nego zbog muzike. Najpoznatiji je po tome što je godinama bio u komplikovanoj i burnoj vezi s Kejt Mos, s kojom je čak bio i veren, a bio je u vezama i s rumunsko-kanadskom manekenkom Irinom Lazareanu i pevačicom Lisom Muriš. Medijima je uvek bio zanimljiv i njegov blizak odnos s pokojnom Ejmi Vajnhaus, ali je pevačica insistirala da su Pit i ona samo prijatelji.

 

Ovo nije prvi put da slavni Britanac ima probleme sa zakonom: ranije je hapšen jer je upravljao automobilom pod dejstvom opijata, ukrao automobil, vozio bez validne dozvole, sukoba s filmadžijom Maksom Karlišom, a više puta je završavao i na odsluženju zatvorske kazne i u rehabilitacionim centrima.

 

 

makonda-tracker