veliko srce naše pevačice

OSTAVILA JE SVE OBAVEZE I ODMAH KRENULA NA PUT: Razlog zbog kog je Marija Šerifović HITNO otputovala u Sarajevo ODUŠEVIO JE MNOGE!

4


Do Marije Šerifović došla je informacija da izvesna Azra ima neopisivu želju da je upozna, te da je to jedina želja koju zapravo i želi.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Pevačica je istražila ko je u pitanju te o čemu se radi, a onda odložila sve svoje obaveze i momentalno otputovala u Sarajevo.

 

Na društvenoj mreži Instagram objasnila je o čemu se radi pa oduševila sve koji je prate.

 

- Čula sam da postoji devojka koja se zove Azra i kojoj je životna želja da mene upozna. Pogledala sam par njenih intervjua i samo je jedan mali detalj presudio da bez ikakve sumnje odlozim sve svoje obaveze i da dođem u Sarajevo da je vidim. U jednom od intervjua je rekla da sebe vidi i doživljava kao superheroja. Svi znamo da sam ja dete u duši, pa sam odmah i znala da to mora biti neko poseban. I bila sam u pravu - radi se o devojci koja ima Daunov sindrom, ali to je u ovoj priči manje važno. Ono što je važno je činjenjica da mene želi da vidi evropska prvakinja u džudou i da je to jedina stvar koju u životu želi. Šta drugo da kažem osim da je to za mene ogromna čast - poručila je Marija.

 

- Azra je od svih nas duplo bolja, dublo hrabrija, duplo uspešnija, duplo pametnija, duplo emotivnija. I najvažnije od svega - ljudi nemojte zaboravljati na ovakve osobe, na ovakve superheroje koje imamo i u Bosni i Hercegovini i u Srbiji i u Hrvatskoj i na čitavom Balkanu. Nemojte zaboraviti da se ipak tamo negde zahvaljujući njima intonirala himna vaše - naše države. Što se mene licno tiče, od danas pa na dalje, Azra, imaš prijatelja do kraja života - istakla je pevačica uz lepu zajedničku fotografiju sa devojčicom.

 

makonda-tracker