beskrajna ljubav

MARIJA ŠERIFOVIĆ RAZNEŽILA FANOVE NEOČEKIVANOM OBJAVOM: Oko moje najlepše na svetu (FOTO)

4

Popularna pevačica retko na društvenoj mreži Instagram deli trenutke iz svog privatnog života, ali svaki put kad to učini uspeva obožavaocima da izmami osmeh.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić


Marija Šerifović (34) poznata je kao veliki prijatelj životinja. Dugo je njenim domom odzvanjao zvuk njene igre s malenim Robijem, engleskim buldogom koji ju je, nažalost, napustio pre dve godine nakon duge bolesti i teške operacije.

 

Bio si moj pas. Bio si moj Robi. Bio si moj sin. Bio si moje prase. Moj Lule. I danas si se sa mnom pozdravio i otišao na neko lepo mesto. Ja tebe neću zaboraviti nikada, a za utehu mi je da si živeo najlepši mogući zivot i da nije postojalo ništa što za tebe nisam učinila — napisala je tada Marija na Instagramu u potresnoj poruci koji je uputila Robiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on

 

Nakon što se oporavila od ovog gubitka, u Marijin dom ušetao je pas po imenu Hak, koji joj je, kako je i sama istakla, vratio osmeh na lice. Svaki dan s Hakom, inače ponosnim vlasnikom jednog neodoljivog profila na Instagramu, Mariji je zabavan i neponovljiv, a ona s vremena na vreme s fanovima podeli najlepše emocije koje gaji prema svom malom krznenom prijatelju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on


Tulumba moja. Oko moje buljavo najlepše na celom svetu — napisala je Marija u opisu Hakove najnovije fotografije.

 

 

makonda-tracker