TUŽNa priča

ZLOSTAVLJALI SU JE KAO DETE, A ONDA IH JE JAVNO ODALA: Glumica je otišla u svet poroka zbog poznatog oca, a oni je i danas šikaniraju! (FOTO)

0

U novoj knjizi je sve otkrila, a mnogima neće biti dobro kada čuju

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mekenzi Filips (59) je pre nekoliko godina šokirala javnost kada gostujući kod Opre Vinfri otkrila da je bila u vezi sa svojim ocem, pokojnim pevačem grupe 'Mamas & Papas', Džonom Filipsom. Takođe je priznala da joj je porodica zamerila što je detalje njihovog incestoidnog odnosa iznela u javnost.

 

Glumica je u svojoj novoj knjizi pisala o lečenju zavisnosti i otkrila da njena porodica veruje da je sama kriva za sve što joj se dogodilo.

 

"Ne zovu me na rođendanske proslave, besni su na mene i govore mi da nisu spremni da mi oproste. Ne žele da mi oproste što sam kao dete zlostavljana, ali i činjenicu da sam o svemu progovorila u javnosti." - rekla je.

 

"Moja porodica još ne oprašta bol i bes koje sam im nanela kada sam otkrila istinu o mom ocu. Oni krive žrtvu, a brane zločinca. Znala sam da ću biti meta takvih reakcija jer sam rekla istinu koju niko nije želeo da čuje."- dodala je.

 

foto: Profimedia

Mekenzi je jezivu tajnu otkrila 2009. u knjizi 'High on Arrival', u kojoj je napisala da ju je otac silovao kada je imala 19 godina, dok su oboje bili pod uticajem droge i alkohola. U knjizi je pisala i da ju je otac silovao noć pre njenog venčanja i da su se kasnije dobrovoljno upustili u vezu koja je trajala deset godina, do 1989. kada je zatrudnela, a nije bila sigurna da li čeka dete sa ocem ili mužem. Filips je platio abortus, a Mekenzi je otkrila da nakon toga nije želela da je bilo ko dodiruje.

 

Džon Filips je bio tekstopisac i frontmen grupe 'Mamas & Papas', koja je bila popularna šezdesetih godina. Preminuo je 2001. godine nakon borbe sa zavisnošču o drogi i alkoholu. Njegova ćerka se dugo borila sa zavisnošću, ali je sa pedeset odlučila da promeni život i sada je angažovana kao savetnik u jednom centru za odvikavanje.

 

Mekenzi je sa 20 godina spavala s Mikom Džegerom. On je tad bio u braku s najtraženijom manekenkom Džeri Hol. Tokom seksa smetao im je njen otac koji je, kaže, bio ljubomoran.

 

foto: Profimedia

 

 

 

 

makonda-tracker