verovali ili ne

NESVAKIDAŠNJA SCENA U UŽICU: Sloboda Mićalović glumila da umire, iz publike potrčali na scenu da joj pomognu!

0

Budući da je u publici bilo dvoje lekara, oni su pohitali da ukažu pomoć slavnoj glumici.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Dok je Sloboda Mićalović na sceni Narodnog pozorišta u Užicu glumila da umire i dok su glumci oko nje stvarno delovali zabrinuto, na scenu se popela doktorka iz publike da bi joj ukazala pomoć!

 

Ona nije bila jedina koja je reagovala na scenu iz pozorišnog komada
"Lorencačo", piše Kurir.

 

 

Još jedan doktor je pošao iz zadnjih redova na scenu, dok je nekoliko njih iz publike zabrinuto vikao: Njoj stvarno nije dobro! Pomozite joj!.

 

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

 

Sve se odigralo na predstavi druge takmičarke večeri Jugoslovenskog pozorišnog festivala, dok je puna sala bez daha pratila predstavu "Lorencačo". U jednoj sceni glumica Sloboda Mićalović maše rukama kao da joj nije dobro, pada, a prihvata je glumac Branislav Lečić. Uporno viče:Otvorite vrata! Prilaze i drugi glumci iza scene i zabrinuto deluju. U tom momentu i publika počinje da se vrpolji, neki ustaju i viču: Pomozite joj!.

 

Na scenu iz publike se penje dr Mira Gavrić, načelnica neurologije u užičkoj bolnici, dok je dr Bogdan Damnjanović iz zadnjih redova stigao do pola sale. Tada je jedan od glumaca zagrlio doktorku i pokazao joj kako sa mobilnog telefona čita tekst. Tek tada su doktori i zabrinuti Užičani iz publike shvatili da je to sve deo predstave.

 

 

makonda-tracker