KOLEGINICE, ALI I NEŠTO VIŠE

"NIKADA TI NEĆU ZABORAVITI PRVE REČI POSLE INCIDENTA": Rada Manojlović iznenadila porukom koju je uputila Jeleni Karleuši

1

Niko nije očekivao da će Manojlovićeva uputiti ovakvu poruku Karleuši.

foto: Ana Paunković, Vladimir Šporčić
foto: Ana Paunković, Vladimir Šporčić

Rada Manojlović na jednom događaju uslikala se sa Jelenom Karleušom, a onda je tu fotografiju podelila na društvenoj mreži Instagram, ali i uputila koleginici dužu poruku.

 

Naime, mnogi su ostali iznenađeni kada su videli koliko je Rada emotivna kada je njena starija koleginica u pitanju. 

 

Naime, ona je istakla da je Jelena uvek bila uz nju, te joj davala savete...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radmila RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic) on

Znate šta, o njoj može mnogo toga da se kaže i da se priča do prekosutra o njenim vrlinama, humanosti, požrtvovanosti i drugim dobrim delima, ali znate da su moja uža specijalnost narodne izreke i umotvorine, tako da ću Jecu pokušati da opišem jednom, ali vrednom, koja mi je u ove jutarnje sate pala na pamet: "Ko te ne zna, skupo bi te platio, ali ko te zna, nikada te ne bi prodao." Hvala ti, kao i uvek, za sve. Zato što si uvek čovek prema meni, zato što me uvek dočekaš širokog i otvorenog srca i daš pravi savet. Nikada ti neću zaboraviti prve reči u avionu posle mog skorašnjeg incidenta, kada sam bila uplašena kako će sve to odjeknuti i šta ću reći novinarima kada sletim, imala si reči utehe: "Glavu gore, nije to nikakva sramota, to ti je samo nova lekcija i iskustvo". Mislim, šta reći posle svega, zaista mi je to mnogo značilo, u trenutku me smirilo i dobila sam dodatnu snagu, tako da, nikad niko kao ona", napisala je Rada Manojlović.

 

makonda-tracker