najteži period

PREŽIVELA JE TRAUMU OD KOJE SE NIKAD NIJE OPORAVILA: Voditeljku "Praktične žene" svi znamo kao vedru i nasmejanu, a malo ko zna da se iza njenog osmeha krije BOLNA ŽIVOTNA PRIČA

9


Iza prepoznatljivog osmeha poznate voditeljke krije se bolna životna priča i trauma od koje nikada nije uspela da se oporavi

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Lepa voditeljka emisije "Praktična žena" Nataša Pavlović danas je u srećnom braku i uživa u porodičnom životu sa svojim suprugom Predragom Pavlovićem i sinovima Olegom i Janom.

 

Ipak, malo je poznato da je u tinejdžerskom dobu preživela veliku promenu, koju je teško prihvatila.

 

Naime, voditeljka je 1991. godine, kada je imala samo 16 godina došla iz Zagreba u Beograd. Kako kaže, taj period smatra najtraumatičnijim u svom životu, ali ga, nažalost, i dalje pamti.

 

- Pamtim, nažalost, ali po lošem. To mi je bio najtraumatičniji period u životu. Bila sam srednjoškolka koja je morala da ode iz svog grada. Došli smo kao izbeglice, bez ičega, i mislila sam da ćemo se vratiti u svoj rodni grad, među svoje prijatelje... a odjednom smo bili odsečeni od sveta i postalo mi je jasno da nema povratka. To mi je najbolnija tačka i trauma od koje sam se dugo oporavljala i od koje se ni danas nisam oporavila - rekla je Nataša jednom prilikom u ispovesti za Kurir, a onda se osvrnula na svoje detinjstvo:

 

foto: Dragan Kadić

- Imala sam najlepše detinjstvo na svetu, baš kao i sva deca u to vreme. Nismo imali ni više ni manje od drugih, ali smo bili srećni. Odrasla sam u porodici punoj ljubavi, sa roditeljima, bratom i bakama, divnim drugaricama... Išla sam na glumu u Zagrebačko kazalište mladih i nadala se da ću se jednog dana zaposliti u Hrvatskom narodnom kazalištu. Stalno smo išli na more, u to vreme smo gradili kuću na Pagu. Jedna baka je bila u Slavoniji, druga u Lici, pa smo išli čas kod jedne, čas kod druge. Uvek sam govorila da nikad u životu ne bih otišla iz svog Zagreba, ali eto, desilo se sve što se desilo i sve to je bilo pretraumatično za mene.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker