dominirala je na svakom koraku

PEVALA JE "OD HEROJA DO SLABIĆA", ŠUŠKALO SE DA JE IZBAČENA IZ GRUPE TRIK FX: Evo gde je i kako danas izgleda lepa Ena (FOTO)

1

Atraktivna Jelena Radulović, čije je umetničko ime bilo Ena, proslavila se krajem devedesetih kao članica dens grupe Trik FX, a kasnije je bila u vezi s jednim kolegom.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

U vreme dok je bila veoma zastupljena u medijima, Ena je važila za jednu od najatraktivnijih na našoj sceni.

 

U vreme dok je bila član grupe Trik FX, ova grupa je nizala hitove poput pesme Traži sebi sličnu i mnogih drugih. Ipak, ona je napustila ovu grupu, a mediji su u to vreme pisali da je Natalija Trik FX insistirala da Ena napusti grupu jer se Ena navodno udvarala njenom suprugu Saniju.

 

 

Ena je potom nastavila karijeru kao solo pevačica i objavila je tri studijska albuma, a najveći hitovi bili su joj Čokolada, Od heroja do slabića, Kolena...
Nekoliko godina bila je u ljubavnoj vezi s Nešom iz grupe Tvins, koja je bila izuzetno popularna devedesetih godina prošlog veka.

 

Jelena Radulović Ena i danas se bavi muzikom, ali daleko od estrade i pažnje medija, a pronašla je u pravu ljubav: udata je za dugogodišnjeg partnera Darka Radulovića.

 

Evo kako danas izgleda.

 

1 / 9 Foto: Instagram

 

 

makonda-tracker