Miki Perić: Ženim se u septembru

0
Multimedijalni umetnik Miki Perić je u strogoj tajnosti prošle nedelje zakazao venčanje sa svojom izabranicom Snežanom Matić s kojom je poslednjih šest meseci pažljivo čuvao strasnu romansu
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Iako se uvek trudi da svoj ljubavni život pažljivo sakrije od javnosti, ni ne čudi što je tajna o venčanju voditelja, muzičara, slikara i vajara Miroslava - Mikija Perića (34) otkrivena samo dva meseca pre nego što je ono zakazano. Naime, Miki i njegova izabranica Snežana Matić upoznali su se pre šest meseci i nakon samo nekoliko dana otpočeli su romansu. Kako o svom novom emotivnom statusu nije želeo da o razgovara čak ni sa svojim prijateljima, Miki je svu pažnju i energiju usmerio ka svojoj izabranici i brižljivo čuvao novu ljubav za sebe. Miki i Snežana su u strogoj tajnosti zakazali venčanje za sredinu septembra, a pripreme se lagano odvijaju tempom koji njima odgovara. Par se maksimalno trudi da najbitniji detalji svečane ceremonije ostanu tajna, kako bi uspeli da ispune svoju želju i zavete razmene u intimnoj atmosferi.

- Istina je da ću se venčati u septembru. Snežana je divna osoba i dok se ne venčamo, neću previše detaljisati jer svoju ljubav čuvam i ne želim da je iko uprlja - iskren je, ali i zagonetan Miki. Da je zaljubljen vidi se po njegovom licu jer je poslednjih meseci nasmejan, vedro raspoložen i oran za posao.

- Rekao bih da sam prilično euforičan kad sam zaljubljen. Uz to sam veoma trapav pa znam da prospem kafu po sebi ili da se sapletem. A kada patim, odem na Dunavski kej na Dorćolu kod svog drveta i ćutim, gledam u njega jer jedino ono može da me razume - pričao je Miki u jednom od intervjua za magazin Story.

Inače, pored toga što je snimio singl Da te više ne volim sa kolegom Acom Reginom, Miki se vratio i voditeljskom poslu i odnedavno vodi kviz Keš na noge, koji se emituje na televiziji Pink, a priprema i novi muzički album.

Ksenija Konić

makonda-tracker