velike promene

"IMALA SAM 120 KILOGRAMA, SVA VESELA — A HOĆU DA UMREM": Učestvovala je u rijalitiju, a onda se TRANSFORMISALA! Ovako danas izgleda! (FOTO)

0

Hrvatska pevačica je za sedam meseci uspela da skine čak 50 kilograma, a onda je dalje korigovala ono što joj se nije dopadalo na njenom telu.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Hrvatska pevačica Martina Vrbos predstavila se domaćoj publici u rijalitiju Survajver, gde je učestvovala 2012. godine. Naime, Martina se tada borila sa viškom kilograma, ali kasnije, gostujući u jednoj emisiji, progovorila je o tome kako je uspela da skine taj višak.

 

Naime, ona se pohvalila da je za sedam meseci uspela da smrša čak 50 kilograma, a tokom godina koje su usledile uspela je da održi tu kilažu.

Verovali ili ne, imala sam 120 kilograma. Možete li da zamislite kakav sam bila lik sa takvom kilažom? Sva nešto vesela, kao simpatična, debela, a hoću da umrem. Cela ta borba me je promenila. Ja sam za sedam meseci spala na 68 kilograma, ispravila sam zube, uradila sam grudi, jer sve je nekako bilo katastrofa. Sada sam baš zadovoljna – ispričala je Vrbos u “Magazinu in” 2015. godine.

foto: Marina Lopičić

Martina Vrbos je danas u braku sa Bogoljubom Vidakovićem, koji je od nje stariji 6 godina, a zajedno imaju sina i ćerku, koju je rodila u septembru ove godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by martina vrbos (@martinavrbosofficial) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by martina vrbos (@martinavrbosofficial) on

 

makonda-tracker