Hajdi Klum: Vodimo decu da jedu sirove morske ježeve

0
Legendarni supermodel Hajdi Klum otkrila je da njen suprug Sil i ona nameravaju da odvedu decu na letovanje u Italiju gde će im priuštiti pravu malu gastronomsku avanturu

Nemačka manekenka Hajdi Klum zajedno sa svojim izabranikom, engleskim pevačem Silom, odgaja dve ćerkice i dva sina – sedmogodišnju Lenu, petogodišnjeg Henrija, četvorogodišnjeg Johana i dvadesetomesečnu Lu. Za ovogodišnji odmor, slavni par je isplanirao putovanje u Italiju gde će iskoristiti priliku da nauče svoje naslednike da uživaju u ukusu sirovih morskih plodova.

- Jedva čekam da provedem predivan odmor sa svojom porodicom. Planiramo da idemo brodom za Italiju. Dopada mi se to što će moja deca moći da probaju morske ježeve. Oni se konzumiraju tako što im isečete donji deo, a zatim ih pojedete. Oni su već probali ovu vrstu mesa u restoranima, ali će biti sjajno da jedu one koji su sveže izašli iz mora – otkrila je tridesetosmogodišnja lepotica.

Iako je već skoro osam godina zaštitno lice nemačkog izdanja televizijske emisije Top model, Hajdi priznaje da njen suprug do sada nije pogledao nijednu epizodu ovog rijaliti šou programa.

- Ne biste verovali, ali moj muž nije do sada video niti jednu epizodu Top modela. Zar nije to zabavno? Nekoliko puta je bio sa mnom na snimanju, ali jednostavno nikada nije gledao taj šou – ispričala je Klumova.

makonda-tracker