Suzana Mančić na 15. rođendanu magazina MAMA

0
Otvaranjem jedinstvene izložbe umetničkih fotografija majki sa decom u Dečjem kulturnom centru Beograd magazin MAMA je proslavio 15. godišnjicu izlaženja

U prijatnoj atmosferi  i koktelu uživao je veliki broj poznatih ličnosti, majki sa decom, saradnika i prijatelja magazina. Svi zainteresovani će na platou ispred DKCB-a svakog dana do 26. juna moći da pogledaju preko 80 fotografija koje svedoče o neprolaznoj ljubavi majke i deteta.

Izložba je bazirana na ideji da se ponovo okupe i fotografišu mame (i njihova deca) koje su u proteklih 15 godina krasile naslovne strane magazina MAMA.

Izložbu je u ime grada Beograda otvorila Ljiljana Jovčić, gradski sekretar za dečiju zaštitu, koja je u svom obraćanju istakla  značaj postojanja ovakvog  magazina i poželela generacijama novih roditelja da svoju decu podižu uz savete iz časopisa MAMA.

Najbolje su raspoložene bile ponosne mame koje su se sa svojim mališanima ponovo oprobale kao foto modeli, a čitave porodice su došle da uživaju u pravim umetničkim fotografijama svojih najmilijih.

Velikom broju okupljenih zvanica obratila se i glavna i odgovorna urednica magazina MAMA, Jasmina Stefanović koja se ovom prilikom zahvalila i stručnim saradnicima časopisa koji su zajedno sa redakcijom učinili da MAMA bude sastavni deo savremene porodice i vodič kome roditelji prilaze sa neograničenim poverenjem.

makonda-tracker