uvređena

POSLE JEDNOG DOGAĐAJA NIKADA VIŠE NISU VIĐENE ZAJEDNO: Kaji Ostojić kumovala je OVA popularna pevačica, a onda se desio raskol...

0

Kaja Ostojić iza sebe ima tri braka, a manje poznata činjenica je da je za kumu svojevremeno odabrala jednu koleginicu. Međutim, odnosi su zahladneli zbog jedne stvari.

foto: Instagram
foto: Instagram

Nedavno je Kaja Ostojić dospela u žižu javnosti nakon što je okončala brak sa Džuniorom Džekom. Pre njega je imala još dva braka, a prvi put se udala sa 19 godina za Nikolu Dragojlovića, sa kojim ima ćerku Nikolinu.

 

Ipak, manje je poznata činjenica da je Ostojevićevoj na venčanju sa Urošem Duvnjakom kuma bila koleginica, pevačica Maja Marijana. Ove dve pevačice bile su nerazdvojne, a onda je usledio krah prijateljstva.

 

Naime, Kaju je uvredila i povredila jedna izjava njene kume, u kojoj se pronašla nakon što je pretučena u jednom klubu. Maja je tom prilikom izjavila:

 

"Pevačice bi imale čime da se podiče i žao mi je što to ne istaknu u prvi plan, već dovode sebe u situaciju da ih ljudi pamte samo po skandalima", očigledno aludirajući na svoju kumu.

 

foto: Damir Dervišagić

Ipak, kume su uspele da izglade odnose posle dva meseca, a Maja je prva pružila ruku pomirenja i pozvala Kaju da razgovaraju.

 

Međutim, pevačice gotovo nikada nisu viđene zajedno, niti su davale izjave jedna o drugoj. I Kaja i Marijana ostale su nedostupne za komentar.

 

 

makonda-tracker