zajedno u provodu

"KAD SU VIDELI KAKO GA GLEDA, SVI SU ZNALI DA JE PRAVA LJUBAV": Novi dečko Kaje Ostojić je OVAJ poznati fudbaler? (FOTO)

1

Domaći mediji javljaju da je, nakon razvoda od belgijskog di-džeja Džunior Džeka, srpska pevačica sreću našla u zagrljaju jednog slavnog sportiste.

foto: Instagram
foto: Instagram

Poslednjih nedelja pevačica Katarina Kaja Ostojić nalazi se u žiži javnosti zbog razvoda od svetski poznatog di-džeja Džuniora Džeka, a portal Blic javlja da je pevačica utehu pronašla pored hrvatskog fudbalera Matea Pavlovića, s kojim se navodno pojavila na jednoj proslavi u Beogradu.

 

Prvi put su se glasine o njihovom odnosu pojavile nakon što su oboje na Instagramu objavili fotografije iz istog grada u Francuskoj. Ni Kaja ni Mateo nisu želeli ni da potvrde ni da demantuju priče o svom odnosu, a Blic piše da se oni u javnosti ne kriju.

 

 

- Tokom vikenda suprug Sandre Obradović u jednom prestoničkom restoranu pravio je slavlje povodom rođenja sina. Pored brojnih Sandrinih prijatelja, tu su se našli i prijatelji njenog izabranika. Najviše pogleda privukla je Kaja, koja se na slavlju pojavila u društvu novog dečka Matea - tvrdi izvor koji se našao na istom slavlju i dodaje:

 

- Celo veče su sedeli za istim stolom, veselili se uz muziku i nazdravljali. Bili su presrećni i veseli, te su svi pristuni imali prilike da vide koliko su zaljubljeni. Mnogi su se iznenadili kada su videli Kaju s novim dečkom, s obzirom na to da znaju da je tek nedavno prekinula svaki odnos sa Džuniorom, ali kada su videli koliko ga gleda zaljubljeno znali su da je u pitanju prava ljubav.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on

 

Nekoliko sati pre slavlja pevačica je gostovala u emisiji Premijera vikend specijal, gde je na temu ljubavne veze s fudbalerom odgovorila samo da je srećna:

 

- Opekla sam se zato što sam svoj privatan život iznela u javnost i ovo mi teško pada što se sada dešava. Ja sam srećna koliko mogu biti srećna u ovakvoj situaciji i ne želim više zaista nikada da pričam o svom privatnom životu jer je to meni sada dragoceno - rekla je pevačica.

 

Pevačica Katarina Ostojić nije želela da se spekuliše o njenom razvodu, pa je javno progovarila kako stvari stoje.

 

- Mi smo pogrešili što nismo to odmah podelili sa javnošću. Jedino je tačno da smo se mi razveli od svih priča. Nismo se još sudski razveli, ali više od dva meseca nismo zajedno. Ja nikad nisam želela da svojim prezentovanjem tužne priče skupljam poene kod ljudi, ali u šali umem da kažem imam neke čireve na želucu koji će mi ostati - zaključila je Kaja.

 

 

makonda-tracker