SKLADAN PAR

USKORO ĆE POSTATI RODITELJI PO DRUGI PUT: Ljubavna priča Kristine Radenković i izabranika Nikole je nesvakidašnja, a ovako ju je voditeljka dočarala!

1

Pre tri godine su dobili ćerkicu Taru, a za mesec dana će upoznati i sina. 

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Voditeljka Kristina Radenković upoznala je svog izabranika Nikolu Radojevića, beogradskog pravnika i javnog tužioca, kada su sasvim slučajno naleteli jedno na drugo dok je šetala psa kraj svoje zgrade. Kako je istakla, on nije trebalo da bude u Srbiji tada i bilo je pitanje minuta da li će se sresti.

 

Danas se šale kako su ih ljubimci spojili, a postojala je velika verovatnoća da se nikada i ne upoznaju.

 

"Tog dana ranije sam završila čas francuskog jezika i izvela pse u šetnju. Jedan od njih je bio pušten sa povoca i na povratku kući potrčao je za mačkom, kada ga je udario automobil. Nikola, koji je tragao za svojim ljubimcem koga je izgubio prethodnog dana, naišao je baš u tom trenutku i pritrčao u pomoć. Tada uopšte nije trebalo da bude u Srbiji, a kamoli ispred moje zgrade, ali sudbina je umešala svoje prste i nas dvoje smo se upoznali. Da je neko od nas dvoje samo minut ranije prošao tim putem, do susreta ne bi ni došlo. Volimo da se šalimo da su nas naši ljubimci spojili", ispričala je za jedan magazin jednom prilikom, pa dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Radenković (@krisradenkovic) on

 

"Pre bih rekla da je bila ljubav na drugi pogled. Na dan susreta dao mi je vizit-kartu da mu javim ukoliko vidim njegovog pinča koji se bio izgubio. Sutradan sam ga pozvala da vidim da li su ga pronašli, usledio je odlazak na večeru i od tada se više nismo razdvajali."

 

Kristina ranije nije volela da govori o svom privatnom životu, te je njena majka na Fejsbuku obelodanila da je njena ćerka u vezi sa Nikolom.

 

"Mamu je povredio neki članak u novinama i odreagovala je na svoj način. Kada mi je rekla šta je uradila, pitala sam je zašto. Odgovorila mi je:'A zašto ne, pogledaj kako ste lepi?'. Onda mi se u roku od dvadeset četiri časa telefon usijao od poziva", otkrila je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Radenković (@krisradenkovic) on

 

Njihova ljubavna priča i danas traje par je pre tri godine dobio ćerkicu Taru, a Kristina je ponovo trudna i čekaju sina.

 

 

 

 

 

makonda-tracker