njene muke

ŠTA DA URADIM DA SE OVO PROMENI? Teodora Džehverović načinila OGROMNU promenu, pa otkrila zbog čega je danima bila depresivna

0

Mlada pevačica načinila je drastičnu promenu izgleda i naišla na podeljene reakcije.

Teodora Džehverović
Teodora Džehverovićfoto: Nemanja Nikolić

Teodoru Džehverović šira javnost upoznala je kao fatalnu plavušu, ali pevačica je nedavno ipak odlučila da postane brineta. S obzirom na to da je u pitanju bila velika promena, mnoge je oduševila, dok je određen broj fanova bio razočaran jer je navikao na to da Teodora bude plavuša.

 

- Čudno mi je. Nedelju dana sam bila u depresiji. Pitala sam se šta da uradim da se ovo promeni i da se vratim u plavo! Gledala sam da li da isperem kosu sirćetom, C vitaminom ili sodom bikarbonom, ali ne verujem da će to da se desi, pa sam pustila da prođe neko vreme da se naviknem - ispričala je Teodora za IDJTV.

 

foto: Youtube Printscreen / IDJTV

 

- Muškarci mi ostavljaju komentare da im se dopada ova tamnija kosa, verovatno zato što su brinete seksepilnije, ali ja sam više vezana za plavuše. Meni su plavuše najlepše. Reakcije su podeljene. Jedni me mole da se vratim u plavo, a drugi govore da je bolja promena, da me je "osvežila", a ja sam baš to i htela.

 

 

 

makonda-tracker