KRENULA JE DALJE

PEVAČICA OGORČENA IZVREĐALA BIVŠEG MUŽA: Majli zna šta joj treba od muškarca, a fotografijom u vešu dokazuje da je jača nego ikad!

0

Posle ljubavnog brodoloma ipak je našla momka koji joj odgovara

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon svega što se desilo u odnosu Majli Sajrus i Lijama Hemsvorta pevačica je nedavno u uživo uključenju na Instagramu bez zadrške isprozivala bivšeg muža.

 

"Postoje dobri ljudi koji imaju petlju. Ja sam samo jednog takvog upoznala i on je ovde, u ovom uključenju.", rekla je Majli Sajrus, koja je za "petlju" upotrebila direktniju reč, dosta nepristojnu.

 

A ovaj jedan koji "jedini ima petlju" je australijski pevač Kodi Simpson koji je pratio njeno obraćanje na Instagramu i koji je sada u vezi sa njom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cody Simpson (@codysimpson) on

 

"Postoje dobri muškarci tamo negde, ne odustajte. Ne morate da budete gej, postoje muškarci sa "petljom", samo treba da ih pronađete", dodala je Majli, a onda najsurovije dodala da ima muškaraca koji imaju ....., a nisu to."

 

"Uvek sam mislila da moram da budem gej jer sam smatrala da su svi muškarci zli, ali to nije tačno", i ovo je saopštila Majli koja je imala dilemu da li je ovakav selfi i dalje popularan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker