izdao zvanično saopštenje

NAKON 30 GODINA ZAPOČEO JE SAMOSTALNU KARIJERU, ALI OVOME SE NIJE NADAO: Ivanu Milinkoviću ZABRANJENO da izvodi pesme grupe "Legende"!

3

Pevač Ivan Milinković nakon 30 godina napustio grupu "Legende" i započeo samostalnu karijeru, međutim, ovoj situaciji se nije nadao

foto: Ivan Radosavljevic Shume
foto: Ivan Radosavljevic Shume

Nakon što je napustio čuvenu grupu, Ivan Milinković nastavio je da gradi karijeru kao solo izvođač, ali se susreo sa problemom koji nije očekivao.

 

Naime, Ivanu je od jedne advokatske kancelarije stiglo pismo u kom se navodi da mu se zabranjuje da ubuduće izvodi numere grupe čiji je član bio punih 30 godina, a koje je kao autor potpisao jedan od osnivača grupe Zoran Dašić.

 

- Pošto je obaveštenjem uz upozorenje stiglo preporučeno pismo Ivanu Milinkoviću dana 25. jula 2019. godine, kojim mu se zabranjuje da peva bilo u komercijalne ili nekomercijalne svrhe bilo koju pesmu grupe ,,Legende” koja je autorsko delo Zorana Dašića, obaveštavamo vas da na bilo kom budućem nastupu Ivana Milinkovića ne očekujete da će izvoditi niti jednu pesmu koju potpisuje Zoran Dašić! Ivan nijednu od pesama pomenutog autora ne izvodi od gore navedenog datuma zabrane. Pošto po zakonu ima pravo kao vokalni solista - izvođač svih tih pesama, da stavi zvaničnu zabranu na reprodukovanje istih u medijima, na društvenim mrežama, kao i Youtube-u, Ivan to neće učiniti, jer ne želi da uskrati publici koja je pratila njega i grupu, da sve te pesme koje žele i dalje slušaju! Uz veliko uvažavanje i poštovanje svih Vas koji pratite Ivanov rad, bili smo dužni da Vas obavestimo i ujedno da Vam zahvalimo na razumevanju! - stoji u zvaničnom saopštenju koje je PR tim Ivana Milinkovića uputilo našoj redakciji.

 

 

makonda-tracker