najavljuje muzička iznenađenja

NAKON VIŠEDECENIJSKOG RADA SA GRUPOM LEGENDE, NASTAVLJA KAO SOLISTA: Ivan Milinković iskreno o karijeri i planovima

0

Posle višedecenijskog rada sa grupom Legende, pevač Ivan Milinković, odlučio je da karijeru nastavi kao solista.

foto: Ivan Radosavljevic Shume
foto: Ivan Radosavljevic Shume

Na iznenađenje ljubitelja lika i dela ovog vanserijskog vokala, publika ovih dana ima priliku da čuje dve nove samostalne numere. Prva pesma ,,Ibar ust’o protiv brega“, spoj je tradicije, trubača Dejana Petrovića i Ivanovog prepoznatljivog glasa. Za ovu numeru, muziku je uradio Dragan Nikolić, na tekst Ivana Karaklića, uz aranžman Peđe Stojkovića.

 

- Dugujem svojoj publici, sebi kao interpretatoru, da se u žanrovski različitim muzičkim pravcima iskažem na način na koji kao član grupe nisam mogao. Biće to pesme koje su zasnovane na kvalitetu, uz aranžmanske inovacije i vrhunsku produkciju, ponudiću publici Ivana u ,, novom ruhu, a publika će dati svoj sud. Autorski dvojac Dušan Bačić i Bojan Dragojević ciljano su za Ivana uradili drugu numeru ,,Svenuće dunje”, koja predstavlja modernu verziju sevdaha obojenu zvucima harmonike - kaže Ivan za Glossy.rs i dodaje:

 

foto: Ivan Radosavljevic Shume

- U narednom periodu, sa mojim timom radiću na promociji ove dve pesme i osluškivati reakcije publike. Spremite se, tek slede muzička iznenađenja.

 

 

makonda-tracker