BRAVO

IMA PUNIH PEDESET GODINA, A IZGLEDA KAO DEVOJČICA: Gven Stefani otkriva 10 tajni, koje će vam pomoći da budete zdravi i vitki! (FOTO)

1

Pevačica je oduvek bila istrajna i uporna u svim svojim zamislima

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pored tri sina, uspešne karijere i javne romanse, veoma je teško razumeti kako Gven Stefani uspeva da ostane tako fit i uvek izgleda savršeno.

Njena tajna je u malim trikovima kojima se služi ne bi li bila uvek i fizički i psihički jaka i zdrava. Ovo su njene male tajne koje preporučuje svima koji žele da vode aktivan život, budu zdravi i sve postignu na vreme.

Budite dosledni

Jedan od najvažnijih uslova da uspete jeste da budete uporni. Poznato je da nema rezultata ako se naporno ne vežba, pa zato budite uporni i držit ese rasporeda.

Vežbajte uz muziku

Obavezno napravite vašu plej listu za vežbanje jer tako ćete biti motivisaniji da vežbate.

Jedite više biljne hrane

Gven je počela sa vegetarijanskom ishranom kada je imala samo 12 godina i godinama je vegan. To joj stvarno pomaže, ali je važno da pronađete plan ishrane koji će biti dobar za vaše telo i zdravlje.

Slušajte vaše telo

Dok ona uvek stavlja akcenat na vežbanje, pravila je pauze uvek kada je osećala potrebu za tim. Važno je da se osećate dobro, a ne da se trudite da izgledate dobro po svaku cenu.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker