obeležen za ceo život

"BIO SAM JAKO LOŠ PRIMER ZA OMLADINU I DEBELO SAM PLATIO ZBOG SVEGA": Darko Lazić promenio život iz korena, a evo kako sa ove distance gleda na svoje postupke

4

Nakon teškog perioda, Darko Lazić vratio se na scenu

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživeo pre godinu dana, i dugog oporavka, pevač Darko Lazić konačno se vratio na scenu. U proteklom periodu mnoge stvari je promenio u svom životu, a kako kaže, sve loše navike ostavio je iza sebe.

 

- Znam da sam bio katastrofa po tom pitanju. Godinama sam vozio bez dozvole, onda u alkoholisanom stanju, ali to je sada iza mene. Nikakav primer nisam bio mladima, pa ni mojoj deci. Mogu iskreno da kažem da sam bio jako loš primer za omladinu. Ja stojim iza svojih grešaka. Mislim da sam debelo platio zbog svega. Nema veće kazne od ovoga što sam do kraja života postao invalid - iskreno priznaje Darko za Srpski Telegraf, a na pitanje da li smatra da je umeo da ceni svoj život, kaže:

 

- Ne! Ja nimalo nisam cenio svoj život. Ja sam baš živeo brzim životom, koji me je doveo dovde. Mislim da sam malo preterao, zato sam obeležen za ceo život. Jednostavno, ja mesto za greške nemam, sledeća greška, kada bi se desila, ne bi me bilo. Moralo je ovako da se desi, ja se u suprotnom nikada ne bih smirio.


 

 

makonda-tracker