Moli ZA MALO POŠTOVANJA

"PUSTITE NAS DA TUGUJEMO U MIRU I TIŠINI": Gruova udovica se oglasila povodom LAŽNIH VESTI i otkrila PRAVU ISTINU

1

Domaće medije tokom današnjeg dana preplavile su lažne informacije o navodnim finansijskim problemima porodice Andonov

foto: instagram
foto: instagram

Naime, u domaćim medijima danas je odjeknula vest da je muzičar Marko Đurovski odlučio da pomogne udovici svog prijatelja Dalibora Andonova, pa je na jednom festivalu organizovao prodaju svojih majica kako bi sav novac dao Danici Andonov. Ipak, kao razlog navedeno je da je prodaja organizovana kako bi se pomoglo porodici tragično nastradalog repera, koja se navodno susrela sa velikim finansijskim problemima.

 

Usled celog nemilog događaja, ali sa druge strane i divnog gesta koji su u reperovu čast prijatelji i kolege organizovali, oglasila se Danica Andonov, i demantovala razlog zbog kog su pomenute majice puštene u prodaju.

 

- Hvala svim medijima (a malo ih je) koji su shvatili gest Daliborovih prijatelja povodom prodaje modne marke "FAKE". Za one "neupućene" moj suprug je reklamirao ovu robnu marku kao prijatelj (što možete da vidite na njegovom Instagram profilu), tako da ovaj gest je jedna vrsta ZAHVALNOSTI. Na žalost, živimo u vremenu senzacija i raznih gluposti, pa u svemu tome zaboravimo na LJUDSKOST. Zamoliću Vas kao neko ko nikada nije bio deo ovog lažnog sveta, da nas pustite da tugujemo u miru i tišini. Unapred zahvalna Danica Andonov - napisala je Gruova udovica u zvaničnom saopštenju koje je uputila medijima.

 

Da podsetimo, Gruova udovica je sve do početka 2000. godine bila vrlo uspešna manekenka, a zavidnu karijeru koju je izgradila čak i u inostranstvu, Danica je ostavila kako bi se posvetila porodici.

 

 

makonda-tracker