prva uloga

MILI PRVI PUT KAO GLUMAC: Najteže mi je bilo da plačem pred kamerama

0

Reper Marko Milivojev Mili nedavno se okušao u glumi, i to u seriji Grupa, koju ćemo uskoro imati priliku da gledamo na malim ekranima, a evo šta on kaže o tom iskustvu.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Nova serija Grupa emitovaće se od 13. oktobra, a obrađivaće teme kao što su drogiranje među decom, obračuni mafije i policije...

 

U mlađoj ekipi, glavne uloge tumače Pavle Mensur, Denis Murić, Ivana Zečević i reper Marko Milivojev Mili, kojem je ovo prva uloga, a snašao se u ulozi mladog delikventa Stanka koji petlja s drogama - odlično!

 

- Nekog spremanja većeg nije bilo, to je sve išlo spontano i prirodno, tako da izgleda da jesam rođen za glumu. Ponosan sam stvarno i zadovoljan i svojom ulogom i celim projektom i svim kolegama. Svaka im čast, stvarno smo odlično odigrali svi svako svoj deo i biće, ja sa nadam, veoma uspešan projekat - rekao je Mili za Mondo nakon projekcije prve epizode serije u Kombank dvorani.

 

Mili nije imao tremu dok je snimao seriju, a kako je rekao, najviše su mu pomogli Vojin Ćetković i Mima Karadžić, koji glumi njegovog oca. Ipak, otkrio nam je šta mu je najteže palo u ovoj ulozi...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M I L I ® (@miliofficialbebooo) on

 

- Najteže mi je bilo verovatno, što ćete tek videti, neke scene gde je plakanje i suze, pošto ja po prirodi ne plačem baš često i onda sam se malo tu borio, ali to je jedino što mi je onako bilo teže. Ali imao sam kroz svoj život dosta primera sličnih i ljudi sam mnogo upoznao, tako da sam nekako lako našao taj spoj između mene i lika. Nadam se da sam ga odigrao verodostojno.


Reper je za Mondo istakao da se nada da će ovu seriju gledati i deca i roditelji, kako bi videli koje su opasnosti života okruženog drogama i kriminalom.

 

1 / 3 Foto: Nemanja Nikolić

 

- Mislim da je važna zbog toga što šalje klincima veoma jaku socijalnu poruku. I stari i mladi bi trebalo da pogledaju ovo zato što je ovo realnost u kojoj živimo i u našoj državi uopšte nije laka situacija pogotovo u tom nekom tinejdžerskom periodu kada klinci mogu da upadnu u neke situacije koje nisu baš dobre i trebalo bi da ih izbegnu. Kroz ovu seriju će moći da vide upravo to - kako ih izbeći, a roditelji da obrate više pažnje na decu u tom nekom smislu. Po tome je drugačija od svih serija i jedinstvena. Mislim da bi svi trebalo da je pogledaju, barem iz tog nekog edukativnog ugla - zaključio je Mili.

 

 

makonda-tracker